Advokat Kalesija -Advokat Ensar Omerovic

WEB STRANICA ADVOKATA ENSARA OMEROVIĆA JE OD DANAS ONLINE!

Podijelite

Cijenjeni klijenti, zadovoljstvo mi je obavijestiti Vas da je moja web stranica od danas online i da zvanično počinje sa radom.

Prateći digitalne trendove, odlučio sam da svoju online prisutnost podignem na veći nivo i to sve sa ciljem kako bih omogućio postojećim i potencijalnim klijentima, da se informišu kojim područjima prava se bavim, odnosno koje pravne usluge nudim.

Naravno web stranica će umnogome olakšati i komunikaciju klijenata sa mnom, jer pored povezanosti sa društvenim mrežama, postoji mogućnost da mi se obratite putem E-maila, putem broja telefona (viber/whatsapp) ali svakako i putem kontakt forme koja se nalazi na stranici.

Ukoliko imate neki pravni problem, biće mi drago da me kontaktirate. Ne obećavam uspjeh, ali obećavam posvećenu pravnu borbu a ona najčešće poluči uspjeh.

Zahvaljujem se svim klijentima koje sam imao priliku zastupati u svojoj advokatskoj karijeri koja traje više od 12 godina, jer sam se davne 2011. godine počeo baviti advokatskom profesijom, tada kao advokatski pripravnik.

Nakon položenog pravosudnog i advokatskog ispita sam 2017. godine postao advokat.

Izaberite višegodišnje iskustvo, izuzetno poznavanje prava i moju odlučnost da se svim legalnim pravnim sredstvima izborim za Vaše pravo.

S poštovanjem,

Advokat Ensar Omerović

Loading


Podijelite
Scroll to Top